2019 baby

Okai, så jeg skal prøve å begynne å blogge igjen (prøve). Aner ikke hvor mange ganger jeg har skrevet det, men nå vil jeg faktisk prøve å blogge litt jevnlig. Ikke vente et år imellom, haha!

Vi er allerede i mai, det er helt sykt hvor fort dagene går!
Jeg føler at dette året startet meget bra, uten om at jeg fortsatt er vikar. Men jeg klarer meg heldigvis. Lappen går litt sakte, men den er snart i boks! Det eneste jeg mangler nå er teori, langkjøring og oppkjøring.
Skal prøve å få tatt teorien denne måneden, og langkjøring i juni eller juli.
Målet mitt er å få ferdig teori, langkjøring og oppkjøring i år!

Jeg tok tatovering for å støtte Kroppskunst mot barnekreft, jeg tok en rev. I slutten av denne måneden skal jeg ta en cover-up på en annen tatovering jeg har. Føles ut som jeg har ventet i en evighet, men jeg har vel kun ventet i rundt to måneder. Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Tatt 16 februar 2019

Jeg kjøpte meg smartklokke, men jeg tåler den tydeligvis ikke, noe som er kjempe trist! Brukte den ikke til trening eller noe, men jeg brukte den til søvn, for å se hvordan jeg sov. Nå har jeg ikke brukt den på flere måneder! Det hjelper dessverre ikke å bytte reim, da jeg ikke tåler klokken. Forhåpentligvis finner jeg en løsning på hvordan jeg kan bruke den uten å få sår, men enda har jeg ikke funnet en løsning! Så jeg driver å vurderer å selge den, noe jeg helst ikke har lyst til…

Kjøpt rundt November 2018

Jeg måtte kjøpe meg nye stoler til spisebordet mitt, for de jeg hadde var ikke behagelig eller trygge å sitte i. Synes disse er mye finere og ikke minst mye mer behageligere. Noe annet jeg også har kjøpt er et nytt headsett, espressomaskin og nye plugger til ørene mine.

Stolene er kjøpt på Martinsen og kostet rundt 300,- stk.
Espressomaskinen og kaffekverna kjøpt på Elkjøp, muggen er kjøpt på Jula om jeg ikke husker helt feil.
Headsettet også kjøpt på Elkjøp.
Alle pluggene er kjøpt fra Crazy Factory

Ble et veldig langt innlegg, beklager så mye for det.

January 2018

Så var vi i januar! Jeg er veldig glad det ikke var mange som fyrte opp med raketter rundt meg, for både kattene og jeg var nervøse da lydene kom! Hadde en ganske rolig nyttårsaften, så på litt filmer. Gjorde ikke så alt for mye, prøvde å få kattene til å tenke på noe annet en lydene ute. Cora og Navi ville ut, helt til de hørte alle lydene ute. Q. Hvordan var din nyttårsaften?

Vel, nå er det ikke lenge før min mormor fyller år, altså lørdag. Så i morgen skal jeg lage ostekake! :D Tar muligens bilde av den å legger den ut på min Instagram konto, så om noen skulle være interessert i å se hvordan den ble, finner du kontoen min på sidebaren av bloggen.

Neste helg skal jeg til en av mine beste venninner, Kamilla! :D Skal bli koselig å endelig komme en tur til hun igjen! Har ikke vært der på kjempe lenge, for som regel kommer hun til meg.

To av bildene i innlegget er julegaver som jeg har fått fra min huseier og ei venninne som heter Ingvild. Koselig av dem :D

Atm questions

Jeg kom over et innlegg av ei som heter Henriette, så det er ikke jeg som har kommet på dette selv! Om du forresten skulle ønske noen av iconene jeg har brukt, finner du de på denne nettsiden – icons8.com

 Akkurat nå: Har jeg bakt horn. Sitter i sofaen å ser på en serie som heter Glitch mens jeg skriver dette innlegget.

Mobil: Samsung Galaxy S7 Egde – Hvit

Opptur: Har fått begynt å øvelseskjøre, så er godt på vei! Skal ha neste kjøretime om ikke så alt for lenge, gleder meg like mye hver gang. Skal kjøre litt med min far på fredag, så det blir fun :D

Nedtur: Har ikke jobbet så alt for mye i det siste, så økonomien er trang! Jeg er også på leting etter en annen jobb, for jeg har veldig lyst på fast stilling! Der jeg jobber er jeg bare vikar.

 Antrekk: Gammelt bilde, men har dette på meg nå!

Ukens person/er: Det må vel være min mormor og mamma 

Tanker: Gleder meg masse til å tilbringe tiden min sammen med to av mine bestevenner på lørdag og spise god mat. Også gleder jeg meg til å feire julen med min mormor i år! 

Mat:

 Cravings: Sushi, har hatt så lyst på det i flere måneder nå!

Flause: Heldigvis har jeg ikke gjort noe flaut den siste tiden , haha!

Still dreaming that you are coming back to me

For tre år siden mistet jeg en av mine bestevenner, fremdeles håper jeg på at han kommer tilbake. Det er vondt når noen du er glad i dør, men det er verre (i hvert fall for meg) når du ikke veit hva som har skjedd dem. Gutten min Ragnar (katt) har nå vært borte i tre år, fremdeles får jeg klump i halsen når jeg tenker på han! For noen så tenker de at det er jo bare et dyr, men for meg er de barn!

Q. Har du mistet noen du var ufattelig glad i?

Back to memory lane

Tenkte jeg skulle prøve å få rydde litt opp i harddisken min. Og da kom jeg over mange gamle bilder og slikt! Deler noen under, vennligst ikke le, ehehe!

Jeg husker da jeg hadde denne, en HTC HD2. Var aldri særlig forsiktig, så tror ikke jeg hadde denne så alt for lenge! Husker når lyden ikke ville funke tilslutt! Nå har jeg vokst opp, så er forsiktig med tingene mine. Nå har jeg katter som ødelegger!

Det var en periode jeg hadde rødt hår, men så ville jeg tilbake til min naturlige hårfarge(?). Jeg bleket det selv,  så jeg så ikke ut i måneskinn, haha! Jeg hadde også snakebites, noe jeg savner sykt masse! Til og med hadde jeg nesten ikke øyenbryn en periode også, for jeg tok de nesten bort! Skjønner ikke hva jeg tenkte, så ikke fint ut (på meg)!!!

Tror jeg hadde rødt hår ganske lenge i denne perioden, tror det var rundt 2010. Husker også at jeg stort sett brukte slike t-skjorter, og selvsagt var de meget store også! Savner de litt, for de var litt morsomme/”kule”!

Herre min hatt hvor avhengig jeg var i denne energi drikken, husker jeg kunne drikke flere om dagen. #ikkebra Det er vel ingen som selger disse lengre? Husker ikke hva den smakte, men husker godt at jeg var ufattelig avhengig av denne!

Dette var da jeg bodde hjemme hos mamma, rart å se hvordan jeg hadde det før jeg ble “voksen” og flyttet for meg selv. Var også veldig stor fan av Tokio Hotel. Før dette ble tatt, husker jeg at rommet var fylt med plakater av forskjellige band/kjendiser. Tok de ned, for jeg følte meg ukomfortabel, haha!

Lurer på hvor gammelt dette kan være, om jeg skulle tippe, så må nok det i hvert fall være 2008/2009. Min naturlige hårfarge.

Innimellom lurer jeg på hvor mange mobiler jeg egentlig har hatt til sammen, kanskje jeg ikke skal prøve å finne det ut.

Jeg var også veldig “flink” til å fotografere med SRL kameraet mitt. Tror jeg sluttet helt med det etter at jeg ikke hadde lense en god stund. Men så fikk jeg den tilbake, så skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke bare fortsatte med å ta bilder! Tok fryktelig mye av kattene mine, blomster, forskjellige gjenstander, natur og hva jeg syntes var fint.

Nå skal jeg prøve å begynne å fotografere igjen, for det er morsomt å kunne prøve å være litt kreativ innimellom.