Heart wants what it wants

Egentlig synes jeg ikke så godt om Selena Gomez sanger, men akkurat denne fikk meg til å få en klump i halsen ♥︎ For de som har sett/hørt sangen tidligere skjønner hvem den er laget om?

Q. Hva synes du om sangen?
Q. Synes du den er trist?

I dag fikk jeg endelig bestilt internett! Internettet huseieren har er veldig dårlig, hvert fall her hos meg, så jeg gleder meg masse til å se hvordan nettet blir når jeg får det ♥︎ Det tar over dobbelt så langtid å se en YouTube video, også detter det ut for meg hele tiden! Har bestilt fra NextGenTel, og mamma sitt er meget bra, så da får jeg håpe det funker som bare det!

For en stund tilbake hadde jeg egentlig tenkt til å bestille, men jeg følte det kun var bortkastet med penger, da jeg endelig kom til fornuft, stod det noe slikt; Ingen tilgjengelig på din adresse. Så nå var det endelig tilgjengelig her hos meg! Gadd aldri ringe inn å bestille, hater å ringe, haha!

Q. Betaler du for ditt egent internett?

Denne uka har vært veldig kjedlig, har kun sett på film, hørt på musikk, vært på butikken, vasket klær/husvask, spilt og sovet. Så skal bli godt å jobbe i morgen, selv om jeg innerst inne ville ha sovet litt ekstra, haha! Jeg liker å jobbe i ukedagene, men i helger skulle jeg ønske at jeg hadde fri, i hvert fall noen dager…

Q. Hva har du gjort denne uka?