2015, wow

Haha, hvorfor har jeg egentlig blogg? Sist jeg blogget var i Desember, og nå er det 2015? Jaja, jeg liker å dele ting med andre, selv om det føles ut som jeg skriver til meg selv… Nuvel, siden sist jeg blogget har jeg fotografert litt, funnet mer musikk å høre på, døgnet to ganger, vært blakk (er fortsatt blakk), fikk egentlig pakken fra YesStyle (1 måned etter at jeg bestilte den) og det var Posten sin feil! og kjøpt meg ny reim til klokken min.

Den ene sangen jeg har falt pladask for er Elastic Heart av Sia, fant den på Facebook? Tror jeg så en artikkel om musikkvideoen til Sia, at folk mente den var Pedofili? Så selvsagt måtte jeg se den.. Du kan se musikkvideoen her. Jeg, mener at det ikke er pedofili, for musikkvideoen har jo en mening. Om du søker på YouTube, så finner du videoen som forklarer alt… Hvorfor folk mener at det er pedofili, er sikkert fordi Shia LaBeouf er med i musikkvideoen, og det er mange som hater han?

Jeg har lest mange kommentarer, og en del mener han er en dårlig skuespiller.. Hvorfor?
Det er lenge siden jeg så en film som han har vært med i, så jeg måtte selvsakt sjekke om det var sant, eller om folk kun er sjalu, eller irritert over bildet av han der han har en pose over ansiktet der det står “I’m not famous anymore”, bildet kan du se her. Søkte han opp og fant en film, så den, å den var helt fantastisk! Filmen heter Eagle eye, jeg anbefaler den på det sterkeste! Traileren kan du se her.
Hvorfor skal folk sende hat til bra mennesker? Vel, ikke veit jeg.
Her er i alle fall musikken jeg har blitt glad i ♥︎

Q. Hva synes du om musikkvideoen? Mener du at det er pedofili, hvorfor?
Q. Hva synes du om sangene? Har du noen favoritter å dele?


IMG_5735 IMG_57352 IMG_57353 IMG_57354 IMG_57355
.

Heart wants what it wants

Egentlig synes jeg ikke så godt om Selena Gomez sanger, men akkurat denne fikk meg til å få en klump i halsen ♥︎ For de som har sett/hørt sangen tidligere skjønner hvem den er laget om?

Q. Hva synes du om sangen?
Q. Synes du den er trist?

I dag fikk jeg endelig bestilt internett! Internettet huseieren har er veldig dårlig, hvert fall her hos meg, så jeg gleder meg masse til å se hvordan nettet blir når jeg får det ♥︎ Det tar over dobbelt så langtid å se en YouTube video, også detter det ut for meg hele tiden! Har bestilt fra NextGenTel, og mamma sitt er meget bra, så da får jeg håpe det funker som bare det!

For en stund tilbake hadde jeg egentlig tenkt til å bestille, men jeg følte det kun var bortkastet med penger, da jeg endelig kom til fornuft, stod det noe slikt; Ingen tilgjengelig på din adresse. Så nå var det endelig tilgjengelig her hos meg! Gadd aldri ringe inn å bestille, hater å ringe, haha!

Q. Betaler du for ditt egent internett?

Denne uka har vært veldig kjedlig, har kun sett på film, hørt på musikk, vært på butikken, vasket klær/husvask, spilt og sovet. Så skal bli godt å jobbe i morgen, selv om jeg innerst inne ville ha sovet litt ekstra, haha! Jeg liker å jobbe i ukedagene, men i helger skulle jeg ønske at jeg hadde fri, i hvert fall noen dager…

Q. Hva har du gjort denne uka?

Innkjøp

På mandag var jeg sammen med søte Kamilla (Bella) for å shoppe litt. Kjøpte ikke sånn kjempe masse, og fant litt ting jeg trenger!

IMG_4942

1+ 2. Øyevipper kjøpt fra H&M (kjøpt tidligere).
3. Eyebrow fix fra H&M (Skal skrive en vurdering).
4. Eye Liner fra Vita (Skal skrive vurdering).
5. Primer fra Parfymelle (Skal skrive vurdering).
6. Vippetang fra H&M

IMG_49422

Headsett fra Spaceworld, er på tilbud forresten, Link her!

IMG_4943
Kjøpte meg en litt sommerlig kjole fra Vero Moda.

Q. Hva synes du om innkjøpet mitt?
Q. Har du noe av det jeg har kjøpt?
Q. Hva slags headsett har du?