Nytt design

Jeg hadde begynt på et tidligere, men den var så stygg så jeg lagde like så godt et nytt et. Er ikke helt sikker på fargene, men er ganske så fornøyd med headeren og bakgrunnsfargen!
Har egentlig mye mer jeg må fikse på, men det er så lenge siden jeg fikset på stilsettet, så jeg husker ikke hva alt er! Ganske kjedelig, for noen steder på bloggen så ser det så dårlig ut!

Q. Hva synes dere om headeren og fargevalget mitt?
Q. Kritikk?

Skjermbilde 2014-10-15 kl. 22.49.25

PS CS6 + nytt design

For noen dager siden skaffet jeg meg Adobe Photoshop CS6. Den er ganske lik femeren, men litt annerledes.
Jeg har ikke redigert bilder eller laget headere på veldig en god stund, så da fikk jeg plutselig lyst til å lage en ny header. Headeren ble egentlig ikke så ille, uten om at den blir litt uklar på bloggen. Resten kan jeg ikke si at jeg ble særlig fornøyd med. Siden den nye macen er helt idiot, gadd jeg ikke fikse mer, så det er vel derfor den ble stygg! Tror jeg må klage, eller spørre om hvorfor den er som den er. En skulle tro at en nyere versjon ville være bedre, men jeg veit ikke helt jeg… Men selvsagt så kommer jeg ikke til å kjøpe meg windows pc bare på grunn av noen små irritasjoner på macen!!! Første mac produktet mitt var i 2010 eller 2011, og jeg kommer nok til å holde meg til det en god stund til! :)

Skjermbilde 2013-05-19 kl. 19.48.14

Det ble ganske så mørkt, men forrige var lyst, så må ha litt variasjoner :b

Skjermbilde 2013-05-19 kl. 19.58.44 copy

Sånn ser PSC6 ut. Og ser dere hva jeg mener med at macen er idiot?

Q. Har du “problemer” med den nye macen din?
Q. Har du PSC6?

Nytt fargerikt design

Jeg har lenge hatt planer om å lage et nytt design på bloggen, men jeg har liksom ikke hatt tid og null inspirasjon! Aner ikke helt hvorfor jeg ville lage ny header, men jeg synes den ikke ble sånn kjempe ille.. Den er ganske enkel, og jeg har egentlig ikke gjort så meget på stilsettet uten om å endre fargene.

Q. Hva synes dere?

Skjermbilde 2013-01-24 kl. 18.17.04