The Thompsons

Tidlig i dag fikk jeg en telefon fra Skeidar, av han som skulle kjøre senga til meg. Han sa at han ikke fikk kjørt den i dag siden det var fullt… Og gjett hva? Han var syk, som de på Skeidar sa. Så da spurte mamma naboen sin om han kunne hente senga for meg, og heldigvis kunne han det, så nå har jeg endelig seng!

IMG_3446
I morgen skal jeg ha innflyttingsfest, og jeg fikk tak i Midori! Så nå kan jeg lage Aloe Vera drinker :D

IMG_3457
Etter at vi hadde satt sammen senga, lagde jeg mat. Mamma var å hjalp meg, så da fikk hun også litt mat i magen. Vi dro på butikken etterpå, og da kjøpte jeg et par nye filmer som jeg håper er bra. Vi så Astrix og Obelix i stad, og nå ser jeg på The Thompsons.

IMG_3465

IMG_3461

Q. Hva skal dere i helgen?
Q. Har du sett The Thompsons?

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.