Hands like houses

I dag har jeg ikke gjort stort, kun spist frokost, hentet klærne mine ute og vært en liten tur ut. Og nå hører jeg på litt musikk og skal snart lage meg noe mat, men hva jeg skal lage er jeg ikke helt sikker på, enten pølser eller ostesnitzel :b

Vel, i går utvidet jeg hullene mine til 14 mm, og det var ikke så ille som jeg trodde det skulle være. Egentlig utvidet jeg på lørdag/søndag sist uke, men da gikk jeg ikke inn pluggene etterpå, så jeg droppet det. Egentlig har vi ikke lov til å ha øredobber, så jeg lurer på om de kommer til å reagere på dette :b Heldigvis tar det kun et par dager før jeg kan sette inn pluggene! Jeg vil egentlig opp til 30 – 40 mm, men jeg stopper på 14 – 16 mm til etter lærlingstiden.

Q. Utvider du hullene i øret?

IMG_1309

Legg igjen en kommentar