I’m feeling 22

På søndag fylte jeg 22 år, fikk mange gratulasjoner på jobb, familie og facebook. Hun ene på jobben lagde til og med bløtkake, skikkelig kos! Mor, bror og jeg var ute å spiste etter jobb for å feire bursdagen min. Var en veldig koselig dag.

Etter læringstiden min, har jeg vært på leting etter ny jobb, så nå har jeg to jobber! Trenger penger sterkt for å kunne overleve :b Så nå venter jeg kun på lønn for å betale husleien! Hadde egentlig tenkt til å flytte hjem til mamma i November, men det blir så rart, også måtte jeg ha tatt buss til jobb! Så jeg blir boende her enda!

IMG_5094
Jeg har ALDRI likt sånne bukser, men denne synes jeg er så fin! Stilen min har endret seg masse de siste årene. Fra å gå i kun svart til å tørre å bruke farger. Buksa har jeg fått av søte Kamilla ♥︎

IMG_5092
På tirsdag ble Melodi borte, hun kom ikke hjem når jeg skulle på jobb, og heller ikke når jeg kom hjem igjen. Først så tenkte jeg ikke så veldig mye på det, men da hun ikke kom hjem på onsdag ble jeg veldig bekymret! Siden jeg har lest så mye om folk som dreper dyr og slikt!!
Men hun kom heldigvis hjem på søndag! Hun var KJEMPE sulten og så litt tynn ut.

Trodde kanskje hun hadde stikket av på grunn av Ragnar og Tintin, men jeg tror hun hadde blitt stengt inne et sted, siden hun var så sulten og hadde blitt litt tynn. Jeg er i hvert fall veldig glad for at hun har kommet hjem igjen ♥︎

IMG_5091 IMG_5093

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.