14 dager igjen til jul!!!

Tenk at det er to uker igjen til jul! Jeg mangler fremdeles noen julegaver… Både gru/gleder meg til jul.
Nuvel… Jeg har nå fem dager igjen å jobbe på Kokkestua (Glassverket), så er jeg tilbake til en jobb igjen. Om jeg skaffer meg ny jobb sånn at jeg er tilbake til to jobber, eller søker om dagpenger, er jeg ikke helt sikker på enda! Det tar virkelig på meg å ha to jobber, selv om å jobbe på kjøkken ikke er så slitsomt, men det er vel syken? Aner ikke…

Tre dager etter at jeg bestilte (blogget om) rettetang/hårføner så fikk jeg pakken på døren! Skikkelig rask levering må jeg virkelig si! Så nå venter jeg på to pakker, den fra Feelunique er sendt, så den kommer vel muligens snart. Men den fra YesStyle kommer ikke på en stund… Jeg har bestilt fra den siden et par ganger, og det tar rundt fire uker før jeg får den! Men jeg klarer meg, haha!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen å drikker litt sprite med litt Amundsen i, har hatt den siden Halloween! Skulle ønske jeg hadde litt Baileys! Hører også på en spilleliste som heter Party up! fra Spotify… Mye bra der, om du liker slik musikk :b

Q. Gleder du deg til jul?


Legg igjen en kommentar