2019 baby

Okai, så jeg skal prøve å begynne å blogge igjen (prøve). Aner ikke hvor mange ganger jeg har skrevet det, men nå vil jeg faktisk prøve å blogge litt jevnlig. Ikke vente et år imellom, haha!

Vi er allerede i mai, det er helt sykt hvor fort dagene går!
Jeg føler at dette året startet meget bra, uten om at jeg fortsatt er vikar. Men jeg klarer meg heldigvis. Lappen går litt sakte, men den er snart i boks! Det eneste jeg mangler nå er teori, langkjøring og oppkjøring.
Skal prøve å få tatt teorien denne måneden, og langkjøring i juni eller juli.
Målet mitt er å få ferdig teori, langkjøring og oppkjøring i år!

Jeg tok tatovering for å støtte Kroppskunst mot barnekreft, jeg tok en rev. I slutten av denne måneden skal jeg ta en cover-up på en annen tatovering jeg har. Føles ut som jeg har ventet i en evighet, men jeg har vel kun ventet i rundt to måneder. Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Tatt 16 februar 2019

Jeg kjøpte meg smartklokke, men jeg tåler den tydeligvis ikke, noe som er kjempe trist! Brukte den ikke til trening eller noe, men jeg brukte den til søvn, for å se hvordan jeg sov. Nå har jeg ikke brukt den på flere måneder! Det hjelper dessverre ikke å bytte reim, da jeg ikke tåler klokken. Forhåpentligvis finner jeg en løsning på hvordan jeg kan bruke den uten å få sår, men enda har jeg ikke funnet en løsning! Så jeg driver å vurderer å selge den, noe jeg helst ikke har lyst til…

Kjøpt rundt November 2018

Jeg måtte kjøpe meg nye stoler til spisebordet mitt, for de jeg hadde var ikke behagelig eller trygge å sitte i. Synes disse er mye finere og ikke minst mye mer behageligere. Noe annet jeg også har kjøpt er et nytt headsett, espressomaskin og nye plugger til ørene mine.

Stolene er kjøpt på Martinsen og kostet rundt 300,- stk.
Espressomaskinen og kaffekverna kjøpt på Elkjøp, muggen er kjøpt på Jula om jeg ikke husker helt feil.
Headsettet også kjøpt på Elkjøp.
Alle pluggene er kjøpt fra Crazy Factory

Ble et veldig langt innlegg, beklager så mye for det.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.