Broken world

I dag har jeg vært på jobb og jobbet hardt! Lagd litt grøt og slikt. Lørdager er alltid rolig og ikke så mye oppvask, så Lørdager er ikke ille i det hele tatt.. Men det er ikke sånn veldig morsomt å stå opp tidlig på en Lørdag, og heller ikke Søndag, men noen må jobbe de dagene.
Etter jobb hentet mamma meg og vi dro på butikken for å kjøpe inn litt forskjellig til taco, så i dag spiste vi det :) Det er alltid meget godt og det blir alltid rester :b Tenkte litt på ørret idag, men så tok vi heller taco, for det er ikke sånn veldig arbeid.. Det er heller ikke ørret, men, hm ja.

Nå sitter jeg å blogger mens jeg hører på fantastisk musikk, klarer nesten ikke skrive, plutselig treffer jeg ikke tastene eller trykker på en annen. Tror nesten jeg må skrive mer :b Kos dere med litt Marianne musikk og god helg alle sammen

Q. Jobber du i helgene?

Legg igjen en kommentar